fietsjeheaderfotos51
fietsjeheaderfotos4
fietsje header foto's (3)
fietsje header foto's (2)
fietsje header foto's (1)
previous arrow
next arrow

Nieuwe fietsjes

Fietsje Van den Brink heeft voor elk budget een prachtige nieuwe fiets in het assortiment. We zijn altijd op zoek naar leuke partijen fietsen die we voor kleine prijzen kunnen doorverkopen aan jou! We hebben Burgers en Empo als oer-Hollandsche kwaliteitsmerken in ons vaste assortiment. Kom eens langs in onze winkel voor meer informatie, een kop koffie of een vrijblijvende proefrit!

Fietsje Van den Brink kan geen fietsen thuis bezorgen. Kom vooral langs in onze winkel voor informatie en een proefrit.

Over Burgers

Burgers is het oudste fietsenmerk van Nederland: de eerste Burgers fiets werd al in 1869 gemaakt! En met succes, want de Burgers fietsen werden al snel populair. Tegenwoordig biedt Burgers haar fietsen aan met dezelfde look als toen, met moderne materialen en technieken. De Burgers fietsen hebben hierdoor een knipoog naar het verleden, maar de kwaliteit en de prijs zijn echt van nu!

Over Empo

Ook Empo draait al een tijdje mee: het bedrijf werd in 1913 opgericht door twee fietsenmakers. En een Empo van 100 jaar geleden rijdt nog net zo lekker als een nieuwe! Voor een oerdegelijke en stijlvolle Empo-fiets kunt u terecht bij Fietsje Van den Brink.

Bekijk ons aanbod

Er zijn geen nieuwe fietsen gevonden. Kom langs in onze winkel voor het volledige aanbod!