previous arrow
next arrow
Slider

Nieuwe fietsjes

Hoewel we specialist zijn in gebruikte fietsjes, verkopen we wel degelijk ook nieuwe fietsjes. We zijn altijd op zoek naar leuke partijen fietsjes die we voor kleine prijzen kunnen doorverkopen aan jou! We hebben Burgers en Empo als oer-Hollandsche kwaliteitsmerken in het assortiment, en we zijn ook premium dealer van BSP.

Over BSP

BSP is een merk met een passie voor het ontwerpen en bouwen van mooie fietsen.  Maar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een duwtje in de rug kunnen geven, dat is al sinds de oprichting van BSP de basis voor alles. Jouw BSP is dus meer dan enkel een prima fiets: je draagt ook positief bij aan een sociale arbeidsmarkt waar voor iedereen plek is en waar ook iedereen een plek verdient. De hele fiets wordt van ontwerp tot levering in Nederland gemaakt.

Over Burgers

Burgers is het oudste fietsenmerk van Nederland: de eerste Burgers fiets werd al in 1869 gemaakt! En met succes, want de Burgers fietsen werden al snel zeer populair. Tegenwoordig biedt Burgers haar fietsen aan met dezelfde look als toen, maar met hedendaagse materialen en technieken. De Burgers fietsen hebben hierdoor een knipoog naar het verleden, maar de kwaliteit is echt van nu!

Over Empo

Ook Empo draait al een tijdje mee: het bedrijf werd in 1913 opgericht door twee fietsenmakers. En een Empo van 100 jaar geleden rijdt nog net zo lekker als een nieuwe! Voor een oerdegelijke maar stijlvolle Empo-fiets kunt u terecht bij Fietsje Van den Brink.

Bekijk ons aanbod

Burgers Lage Instap

Dames fiets 28 inch wielen 50 cm frame hoogte. geen versnellingen. Axa solid slot. batterij verlichting. 459 euro.

Burgers Oma fiets zwart

‌​​​‌​‌‍‌​​‌​​‌​‍‌​​‌‌‌‌​‍‌​​​‌‌​‌‍‌​​‌​‌​​‍‌​​‌‌​‌​‍‌​​​‌‌​‌Dames fiets 57 cm frame hoogte. geen versnellingen. batterij verlichting. Axa Solid slot. 295 euro.

Burgers Opa fiets

Heren fiets 70 cm frame hoogte. geen versnellingen. batterij verlichting. 319 euro.

BSP Metropolis

‌​​​‌​‌‍‌​​‌​​‌​‍‌​​‌‌‌‌​‍‌​​​‌‌​‌‍‌​​‌​‌​​‍‌​​‌‌​‌​‍‌​​​‌‌​‌Dames fiets 57 cm frame hoogte. 3 versnellingen. batterij verlichting. 619 euro.

Burgers Porteur

Dames fiets 57 cm frame hoogte. 3 versnellingen handrem. batterij verlichting. 459 euro nu 399 euro.

Burgers Porteur

Heren fiets 61 cm frame hoogte. 3 versnellingen handrem. batterij verlichting. 459 euro. nu 399 euro.

Oma Empo met voor rek

Dames fiets 56 cm frame hoogte. geen versnellingen. batterij verlichting. voor rek. 275 euro nu 250 euro.

Oma Empo

Oma fiets 56 cm frame hoogte. een Nederlands merk wat uit Drachten komt waar Burgers ook wordt gemaakt. 250 euro nu 225 euro.

BSP Opa

‌​​​‌​‌‍‌​​‌​​‌​‍‌​​‌‌‌‌​‍‌​​​‌‌​‌‍‌​​‌​‌​​‍‌​​‌‌​‌​‍‌​​​‌‌​‌Heren fiets 61 cm frame hoogte. geen versnellingen. batterij verlichting. 329 euro.

BSP Voyager

Dames fiets 56 cm frame hoogte. 7 versnellingen. verstelbare stuur. batterij verlichting voor en achter. 799 euro nu 599 euro.